Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suya düşmek

Rüyada tuzlu suya düşmek

Rüyada tuzlu suya düşmek zor günler geçireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, parasal krizler yaşanacağına, kazancını iki kat arttıracağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada tuzlu suya düşmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada tuzlu deniz suyu görmek iyi bir kariyer edineceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu su balığı görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hep dua edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tuzlu su dökmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada tuzlu suya girmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu su görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu su yutmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments