Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu su görmek

Rüyada tuzlu su görmek

Rüyada tuzlu su görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu su gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada suya tuz dökmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisine şifa olacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu deniz suyu görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu su yutmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu su içmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eline geçen malları tutamayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, işlerinin yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu suya düşmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments