Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu su balığı görmek

Rüyada tuzlu su balığı görmek

Rüyada tuzlu su balığı görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu su balığı gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir.

Rüyada tuzlu su balığı görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu balık görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada tuzlu balık yemek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzda balık görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak gözyaşlarının dineceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada tuzlu su yutmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada tuzlu su içirmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments