Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suya girmek

Rüyada tuzlu suya girmek

Rüyada tuzlu suya girmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, büyük çaba sarfedeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, günaha gireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu suya girmek gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada tuzlu suya girmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu denize girmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada suya tuz atmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, ümitsizliğe, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu su içirmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu su içmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu su görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu suya düşmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments