Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suyla yıkanmak

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada tuzlu su görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu su içirmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada tuzlu deniz suyu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu su dökmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu suya düşmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada tuzlu su yutmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu su içmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada suya tuz dökmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments