Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya tuz dökmek

Rüyada suya tuz dökmek

Rüyada suya tuz dökmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kıtlığın meydana geleceğine, azalacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada suya tuz dökmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada tuzlu su dökmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada suya tuz dökmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzu yere dökmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına tuz dökmek parasının ve malının da artacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet eder.

Rüyada denize tuz dökmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve tuz dökmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada göze tuz dökmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere tuz dökmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments