Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman şeftali görmek

Rüyada kocaman şeftali görmek

Rüyada kocaman şeftali görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, inancının eksileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, tamamlanmadan kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kocaman şeftali gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada kocaman şeftali görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada güzel şeftali görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinden şeftali almak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada ağacında şeftali görmek rahat yüzü göreceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada şeftali ve armut görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Rüyada şeftali reçeli yemek dinine bağlı kalacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sıkıntıların biteceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalettir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak kendisini çok iyi hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments