Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun şeftali yemek

Rüyada olgun şeftali yemek

Rüyada olgun şeftali yemek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, başarı kazanılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada olgun şeftali yemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada olgun şeftali yemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, alın terinin karşılığını alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun şeftali görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada olgun meyve yemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada olgun çilek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments