Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında şeftali görmek

Rüyada buzdolabında şeftali görmek

Rüyada buzdolabında şeftali görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, alın terinin karşılığını alacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında şeftali gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada buzdolabında şeftali görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında kar görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında buz görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabının yandığını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı satmak ekmeğinin verimli olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada buzdolabının çalındığını görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabı hediye almak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments