Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali istemek

Rüyada şeftali istemek

Rüyada şeftali istemek kırılan kalbin onarılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorumlu tutacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, farklı şeyler deneyeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada şeftali istemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada şeftali istemek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet eder.

Rüyada mevsiminde şeftali görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ve kayısı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük şeftali görmek hatalı yollara sapılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, diplomalarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali kesmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulur.

Rüyada şeftali suyu sıkmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada şeftali meyvesi görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments