Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz hindi görmek

Rüyada tüysüz hindi görmek

Rüyada tüysüz hindi görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, işlerinin kolaylaşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz hindi gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hindi tüyü görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet eder.

Rüyada tüysüz hindi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Rüyada horoz ve hindi görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada hindi yolmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş hindi yemek içine kapanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi horoz görmek düşmanlarına da dost olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada hindistan cevizi sütü görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, ondan kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments