Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi tüyü görmek

Rüyada hindi tüyü görmek

Rüyada hindi tüyü görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kısmetlerinin kapanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi tüyü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada hindi tüyü görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tüysüz hindi görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hindistan cevizi kırmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi eti görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindiye yem vermek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada hindistan cevizi sütü içmek mutluluk dolu haberler alacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz hindi görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada hindistanı görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments