Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kaplumbağa görmek

Rüyada üstünde kaplumbağa görmek

Rüyada üstünde kaplumbağa görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, aşkının da kalıcı olacağına, kız çocuğunun olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, makamının tehlikeye gireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstünde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Rüyada üstünde kaplumbağa görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağadan korkmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın görmek tebrik edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yuvası görmek aksiliklerin baş göstereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa toplamak sağlığını geri kazanacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın çoğaldığını görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments