Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa doğurması görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa doğurmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine delalettir.

Rüyada birinin elinde kaplumbağa görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments