Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş yaptırmak

Rüyada duş yaptırmak

Rüyada duş yaptırmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada duş yaptırmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Rüyada duştan çıktığını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, elde bulunan imkânların artacağına işaret eder.

Rüyada birinin duş aldığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada elbiseyle duş almak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla duş almak yüceltileceği sözler duyacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetlerle duş almak büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabada duş almak maddi olanakların kötüleşeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments