Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek bokuna basmak

Rüyada inek bokuna basmak

Rüyada inek bokuna basmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada inek bokuna basmak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Rüyada inek bokuna basmak dileklerinin kabul olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek gübresine basmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, rahat nedir öğreneceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada inek dışkısına basmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada inek pisliğine basmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek bokuna basmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret eder.

Rüyada at bokuna basmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada boka basmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette boka basmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments