Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü üstüne oturmak

Rüyada ölü üstüne oturmak

Rüyada ölü üstüne oturmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölü üstüne oturmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne oturmak çok hayırlı haberler alacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta üstüne oturmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ileriye gideceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada farenin üstüne oturmak azalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments