Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin deliğini görmek

Rüyada tuvaletin deliğini görmek

Rüyada tuvaletin deliğini görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, düşmanını alt edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rahatının bozulacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işarettir.

Rüyada tuvaletin deliğini gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Rüyada tuvalet deliğine girmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğini görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğine düşmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet deliğine görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvaletin deliğini görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak yeni iş kollarına girileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek işlerin yavaşlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments