Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliğini görmek

Rüyada tuvalet deliğini görmek

Rüyada tuvalet deliğini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların biteceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğini gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada tuvaletin deliğine düşmek rızkının çeşitleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğine girmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde ekmek görmek ticaretinin hızlanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğinde fare görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin deliğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments