Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi seccade görmek

Rüyada mavi seccade görmek

Rüyada mavi seccade görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada mavi seccade gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Rüyada mavi seccade görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada seccadede oturmak aileyle iş yapmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, enerjisini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyizlik seccade görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada ıslak seccade görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden seccade almak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntılarını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk seccade görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, işlerinin bozulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek seccade görmek ters giden işlerin düzeleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada büyük seccade görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments