Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kuyusu görmek

Rüyada tuvalet kuyusu görmek

Rüyada tuvalet kuyusu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada tuvalet kuyusu görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak sevindirici şeyler duymaya, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, fakirliğinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet kuyusuna düşmek başarılarının çoğalacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu kuyuya düşmek çok yorulacağına, hayatının da düzene gireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, dertlerin başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments