Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kuyruğu görmek

Rüyada tuvalet kuyruğu görmek

Rüyada tuvalet kuyruğu görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına inanılır.

Rüyada tuvalet kuyruğu gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada tuvalet kuyruğu görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, görmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada at kuyruğu kesmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, darlık içine düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada kuyruk beklemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments