Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada iğde kokusu duymak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaz kokusu duymak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada kahve kokusu duymak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak hayallerinin suya düşeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Rüyada güzel koku duymak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kavun kokusu duymak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu duymak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada kan kokusu duymak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments