Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet deliği görmek

Rüyada tuvalet deliği görmek

Rüyada tuvalet deliği görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zenginliğinin süreceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada tuvalet deliği gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada tuvaletin deliğine girmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğinde yılan görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret eder.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, açların doyacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet deliği görmek işlerinin kötüleşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sermaye elde edeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments