Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün iğnesi görmek

Rüyada tütün iğnesi görmek

Rüyada tütün iğnesi görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, rızıksız kalacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün iğnesi gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Rüyada tütün iğnesi görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşi tütün görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada tütün çiğnemek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Rüyada tütün sarıp içmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kuru tütün görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Rüyada tütün kırmak görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada tütün diktiğini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments