Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün tabakası görmek

Rüyada tütün tabakası görmek

Rüyada tütün tabakası görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün tabakası gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada tütün tabakası görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, huzurlu bir insan olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada ozon tabakasının delindiğini görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kalbinin küt küt edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara tabakası görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret eder.

Rüyada tütün kazmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün iğnesi görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada tütün sigara içmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada tütün dikmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments