Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün kazmak

Rüyada tütün kazmak

Rüyada tütün kazmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada tütün kazmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Rüyada tütün kazmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada tütün kırmak görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, rahat yaşayacağına yorulur.

Rüyada tütün kırdığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tütün yemek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada tarlada tütün görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Rüyada sigara tütünü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, işlerin hafifleyeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tütün görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments