Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara tabakası görmek

Rüyada sigara tabakası görmek

Rüyada sigara tabakası görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, doktordan doktora koşturacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada sigara tabakası gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada sigara tabakası görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ozon tabakasının delindiğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Rüyada tütün tabakası görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kibritle sigara yakmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, istediği makama geleceğine delalet eder.

Rüyada sigara yakmaya çalışmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına tabir olunur.

Rüyada sigara ve çakmak görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Rüyada yanık sigara görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments