Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün görmek

Rüyada tütün görmek

Rüyada tütün görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada tütün gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada yaprak tütün görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kudret ve destek olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tütün saplamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hastaysa şifa bulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet eder.

Rüyada tütün diktiğini görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada tütün kırmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek dilediği gibi harcama yapacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tütün sulamak işlerin yeni kapılar açacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sigara tütünü görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş tütün görmek de elinin bollaşacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments