Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yol yordam öğretileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hayallerinin de yarım kalacağına delalettir.

Rüyada babasıyla zina yaptığını gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını zina yaparken görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, bahtın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayla zina etmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla zina yapmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başka birinin zina yaptığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini zina yaparken görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada zinadan kaçınmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments