Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zinadan kaçınmak

Rüyada zinadan kaçınmak

Rüyada zinadan kaçınmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zinadan kaçınmak gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada zinadan kaçınmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işaret eder.

Rüyada kavgadan kaçınmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada haramdan kaçınmak hayatın pahalılaşmasına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahtan kaçınmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, oldukça büyük başarılara işarettir.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle zina etmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle zina etmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments