Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını zina yaparken görmek

Rüyada babasını zina yaparken görmek

Rüyada babasını zina yaparken görmek şerefe ve izzete, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını zina yaparken gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayla zina etmek para sahibi olacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada babayla zina yapmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada babasını zina yaparken görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek huzursuzlukların son bulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Rüyada kızıyla zina etmek güzel günler için çalışılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşle zina etmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada zinadan kaçınmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments