Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla zina etmek

Rüyada babayla zina etmek

Rüyada babayla zina etmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada babayla zina etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Rüyada babasını zina yaparken görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayla zina etmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, adaletin geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada babayla zina yapmak kötü ve zor günler yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulur.

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına işarettir.

Rüyada zina yapanları görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasıyla zina yapmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşiyle zina yaptığını görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments