Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutulma görmek

Rüyada tutulma görmek

Rüyada tutulma görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayallerinin söneceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada tutulma gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada boyun tutulması görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada günes tutulmasını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada balık tutup geri bırakmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada dilek tutup mum üflemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, şansın kapanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına tabir olunur.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay tutulması görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yılanı tutup atmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments