Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Rüyada güneş tutulmasını izlemek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zenginlik kazanacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işarettir.

Rüyada ay tutulmasını izlemek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ay tutulması izlemek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay güneş tutulması görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada güneş tutulması görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin düzeleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Rüyada İki tane güneş birleşti tutuldu sanki rüya değilde gercek gibiydi