Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğu takımı görmek

Rüyada tuttuğu takımı görmek

Rüyada tuttuğu takımı görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, huzurunun artacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Rüyada tuttuğu takımı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek kötü gününden de geri duracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, elde edilen nasibin artacağına inanılır.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek şöhret ve hayır getireceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tuttuğu takımı görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, işlerin devam edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada şans oyunu tutturmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sözünü tutmamak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada milli piyango tutturmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments