Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek helal lokma yiyeceğine, bereketin eksileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük takdir toplanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayırlı haberler duyacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada takımının yendiğini görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, korkularının yok olacağına tabir olunur.

Rüyada insan eti yendiğini görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde yemek yendiğini görmek sevgi ve hürmet göreceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada kurt tarafından yenmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, refahının ve varlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanları yenmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada savaşta yenmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments