Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, elinin de bollaşacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerim tuttuğunu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada kuran tuttuğunu görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada kuran kerim kitabını görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başarısının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerim öpmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, küslükleri bitireceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kerim yazısı görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi öptüğünü görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments