Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuttuğu takımı görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak yaşadığı yokluğun biteceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulur.

Rüyada yeni pijama takımı görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni yatak odası takımı almak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yeni nevresim takımı almak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments