Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğun takımın yenilmesini görmek çok büyük mutluluk duyacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada tuttuğu takımı görmek iş için gurbete gidileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni pijama takımı görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada yeni takım elbise görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni nevresim takımı görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada yeni takım elbise giydiğini görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments