Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu yelek giymek

Rüyada turuncu yelek giymek

Rüyada turuncu yelek giymek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ufkunun açılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu yelek giymek gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada turuncu yelek giymek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu yelek görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yelek giymek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yelek giymek bol kazanç getireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada yelek giydirmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yelek giydirmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada polis yeleği giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yelek giymek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, başarıyla geleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments