Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelek giydirmek

Rüyada yelek giydirmek

Rüyada yelek giydirmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Rüyada yelek giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil yelek giymek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yün yelek giymek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı yelek giymek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis yeleği giymek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Rüyada deri yelek giymek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada altın yelek giymek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yelek giymek can derdine düşeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu yelek giymek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments