Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yelek giymek

Rüyada yeşil yelek giymek

Rüyada yeşil yelek giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yüksek bir makama geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayat boyu çok sevileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil yelek giymek gördüyseniz:

  • Girişimleriniz, engellenebilir.

Rüyada yeşil yelek giymek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet eder.

Rüyada yün yelek giymek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada polis yeleği giymek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret eder.

Rüyada uzun yelek giymek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kürk yelek giymek zor günlerini arkasında bırakacağına, giderileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada çelik yelek giymek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada can yeleği giymek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments