Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yelek giydirmek

Rüyada ölüye yelek giydirmek

Rüyada ölüye yelek giydirmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yelek giydirmek gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Rüyada ölüye yelek giydirmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deri yelek giymek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yelek giymek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, güç ve kudret kazanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada can yeleği giymek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çelik yelek giymek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek iş hayatının düzeleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada yün yelek giymek sevilen ve sayılan biri olunacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil yelek giymek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments