Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Rüyada ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabının kırıldığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, üstün başarılar alacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuğu kırılmış ayakkabı görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments