Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu papatya görmek

Rüyada turuncu papatya görmek

Rüyada turuncu papatya görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu papatya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada turuncu papatya görmek aileyle iş yapmayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulur.

Rüyada papatya topladığını görmek işlerinin ters gideceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada bahçede papatya görmek kredi çekileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli papatya görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, epey bir zarara uğrayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı papatya almak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta papatya görmek aşama göstermeyeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya almak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments