Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada mercimek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek büyük paralar kazanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına alamet eder.

Rüyada mercimekli pilav pişirmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments