Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun taşımak

Rüyada kavun taşımak

Rüyada kavun taşımak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kazancının azalacağına delalettir.

Rüyada kavun taşımak gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada kavun taşımak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden kavun almak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kavun tatlısı yemek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun bahçesi görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kavun dikmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kavun vermek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine inanılır.

Rüyada kavun hediye almak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış kavun görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments