Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu giysi görmek

Rüyada turuncu giysi görmek

Rüyada turuncu giysi görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada turuncu giysi gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada turuncu giysi görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, güzel günler geçireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe giysili bebek görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok giysi görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni giysiler almak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada siyah giysili kadın görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada giysi çalmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada yeni giysi almak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giysi aldığını görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments