Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi aldığını görmek

Rüyada giysi aldığını görmek

Rüyada giysi aldığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giysi aldığını gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada giysi aldığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada giysi toplamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz giysili bebek görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz giysili erkek görmek dertlerin ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin giysisini giymek zor zamanlar yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işarettir.

Rüyada turuncu giysi görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Rüyada birisine giysi vermek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah giysili birini görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kazancın günden güne artacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments